Αρχική   Προσωπικό   Οικονομικά   Σχολεία   Συνδέσεις   Έντυπα   Νομοθεσία 

 
Οικονομικά
   

Ωρομίσθιοι


Υπερωρίες
 

Διάθεση
 

Οδοιπορικά Διάθεσης
 

Οδοιπορικά Συνεδρίων -Σεμιναρίων

Οδοιπορικά Μετακίνησης με εντολή

Αποζημίωση Εκδρομής

Σάββατα Εξετάσεων

 

Επιτηρήσεις Εξετάσεων

Οδοιπορικά Εξετάσεων

Λυκειακές Επιτροπές

Μη Χρήση Θερινής Άδειας

   
 

Αποζημίωση Εκδρομών

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και οδηγίες για αποζημίωση εκδρομής παραθέτονται στην παρακάτω λίστα. Για να κατεβάσετε την ηλεκτρονική μορφή κάποιου εντύπου (εφόσον διατίθεται) κάντε δεξί κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο κι επιλέξτε "Αποθήκευση προορισμού ως ..." ("Save target as...")


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 
1 Καταστάσεις Πληρωμής (5 αντίγραφα)
Η κατάσταση πληρωμής είναι σε μορφή αρχείου Excel, το οποίο περιέχει τους κατάλληλους τύπους για τον υπολογισμό των κρατήσεων και των ποσών. Συμπληρώνοντας το πλήθος των ημερών μετακίνησης και το πλήθος των ημερών διανυκτερεύσεων τα υπόλοιπα κελιά υπολογίζονται και εμφανίζονται αυτόματα.

Οι καταστάσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τους δικαιούχους και το διευθυντή του σχολείου με πρωτότυπες υπογραφές και όχι φωτοτυπίες.
2 Αποδείξεις πληρωμής διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο (σε περίπτωση πολυήμερης εκδρομής)
Το ποσό διανυκτέρευσης στην κατάσταση πληρωμής είναι το καταβαλλόμενο στη ξενοδοχειακή μονάδα, μέχρι του ύψους των 35,22 ευρώ.

Εάν η κράτηση στο ξενοδοχείο γίνει μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου τότε μαζί με την απόδειξη πληρωμής θα πρέπει να επισυνάπτεται και το σχετικό αποδεικτικό (voucher ή fax) προς το ξενοδοχείο από το πρακτορείο.
 
3 Αποδείξεις μεταφορικών μέσων (εισιτήρια, κτλ)
Για τη δικαιολόγηση εξόδων μετακίνησης θα πρέπει να επισυνάπτονται τα ανάλογα αποδεικτικά (εισιτήρια, κτλ). Το συνολικό ποσό των εξόδων μετακίνησης συμπληρώνεται στο αντίστοιχο πεδίο στην κατάσταση πληρωμής αυτούσιο χωρίς κρατήσεις.
 
4 Απόφαση Έγκρισης εκδρομής  
5
Πράξη συλλόγου καθηγητών
 

 

 
 
  © Γραφείο Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Βοιωτίας (έδρα Θήβα) Design by GrDe