Αρχική   Προσωπικό   Οικονομικά   Σχολεία   Συνδέσεις   Έντυπα   Νομοθεσία 

 
Οικονομικά
   

Ωρομίσθιοι


Υπερωρίες
 

Διάθεση
 

Οδοιπορικά Διάθεσης
 

Οδοιπορικά Συνεδρίων -Σεμιναρίων

Οδοιπορικά Μετακίνησης με εντολή

Αποζημίωση Εκδρομής

Σάββατα Εξετάσεων

 

Επιτηρήσεις Εξετάσεων

Οδοιπορικά Εξετάσεων

Λυκειακές Επιτροπές

Μη Χρήση Θερινής Άδειας

   
 

Οδοιπορικά Συνεδρίων -Σεμιναρίων

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και οδηγίες για αποζημίωση οδοιπορικών για συμμετοχή σε συνέδρια - σεμινάρια παραθέτονται στην παρακάτω λίστα. Για να κατεβάσετε την ηλεκτρονική μορφή κάποιου εντύπου (εφόσον διατίθεται) κάντε δεξί κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο κι επιλέξτε "Αποθήκευση προορισμού ως ..." ("Save target as...")


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 
1 Καταστάσεις Πληρωμής (5 αντίγραφα)
Η κατάσταση πληρωμής είναι σε μορφή αρχείου Excel, το οποίο περιέχει τους κατάλληλους τύπους για τον υπολογισμό των κρατήσεων και των ποσών. Συμπληρώνοντας το πλήθος των ημερών μετακίνησης και το πλήθος των ημερών διανυκτερεύσεων τα υπόλοιπα κελιά υπολογίζονται και εμφανίζονται αυτόματα.

Οι καταστάσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τους δικαιούχους και το διευθυντή του σχολείου με πρωτότυπες υπογραφές και όχι φωτοτυπίες.
2 Αποδείξεις πληρωμής διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο
Το ποσό διανυκτέρευσης στην κατάσταση πληρωμής είναι το καταβαλλόμενο στη ξενοδοχειακή μονάδα, μέχρι του ύψους των 35,22 ευρώ.
 
3 Αποδείξεις μεταφορικών μέσων (εισιτήρια, κτλ) ή άδεια οδήγησης
Για τη δικαιολόγηση εξόδων μετακίνησης θα πρέπει να επισυνάπτονται τα ανάλογα αποδεικτικά (εισιτήρια, κτλ) του οικονομικότερου μεταφορικού μέσου, ή φωτοτυπία άδειας και διπλώματος οδήγησης σε περίπτωσης μετακίνησης με Ι.Χ.. Το συνολικό ποσό των εξόδων μετακίνησης συμπληρώνεται στο αντίστοιχο πεδίο στην κατάσταση πληρωμής αυτούσιο χωρίς κρατήσεις.
 
4 Χιλιομετρική βεβαίωση (σε περίπτωσης μετακίνησης με Ι.Χ.)  
5 Απόφαση Ορισμού  
6
Βεβαίωση Συμμετοχής στο Συνέδριο
 
7
Έντυπο Α.Φ.Μ.

 

 
 
  © Γραφείο Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Βοιωτίας (έδρα Θήβα) Design by GrDe